En månad!

 
 
Gud, snacka om dubbla budskap! 
Idag blir Melvin en månad gammal, en månad (!!!) och han har vuxit så sjukt mycket! Det är sjukt att tänka att han inte alltid funnits hos oss men samtidigt så är våran lille kille hela en månad gammal! Förlossningen känns så långt borta men samtidigt så extremt nära för jag minns varenda liten detalj! 
 
Melvins förlossning är det värsta jag har gått igenom i hela mitt liv, smärtmässigt i alla fall. Men det är det häftigaste och det mest händelserika jag gjort i hela mitt liv, nu i efterhand skulle jag lätt kunna gå igenom det en gång till! Just det där ögonblicket när Melvin kom ut, att gå från så obeskrivlig smärta till att allt helt plötsligt släpper och man blir helt varm i hela kroppen. Det går verkligen inte att beskriva, och sedan se min systers reaktion och sedan min älskade sambos reaktion när Melvin kom ut, helt sjukt!
 
Mammas lille kille blir som sagt en månad idag och det jag vill ha sagt är att jag inte trodde på såhär stark kärlek innan, jag trodde att jag redan känt extremt kärlek- som den jag har till Tingeling. Men kärleken till Melvin är liiiiiite starkare.
 
Lite bilder från månaden som Melvin funnits hos oss.